Afbeelding
Foto: Aafke Labout

Avondvierdaagse Druten morgen van start

Verenigingen

DRUTEN - DruPro organiseert voor de 46e keer de Drutense Avondvierdaagse. Het wandelevenement vindt plaats van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni.

Deelnemers kunnen kiezen uit zes verschillende afstanden: 3, 5, 7, 10, 15 en 20 kilometer. Voor de wandelaars zijn er als vanouds verschillende verrassingen onderweg. De kers op de taart is de intocht op vrijdag 10 juni. Deze wordt muzikaal opgeluisterd met een Drive-In Disco van de gebroeders Meeuwsen, de Free Style Herrie Kapel uit Druten, dweilorkest de Klepzeikers uit Deest en dweilorkest de Kleine Blaas uit Wijchen. Start en finish zijn bij eetcafé De Gouden Leeuw, waar ook een tent komt te staan.

Er kon vooraf ingeschreven worden bij Rick Sports aan de Hogestraat 59 in Druten. Op de eerste wandeldag, dinsdag 7 juni, kan men ook inschrijven in de tent bij eetcafé De Gouden Leeuw, aan de Kattenburg, vanaf 15.00 uur. Het inschrijfgeld voor de 3, 5 en 7 kilometer bedraagt 6 euro en voor de 10, 15 en 20 kilometer 7 euro.

Tijdens de avondvierdaagse is er verzorging aanwezig; er zijn EHBO-auto’s op de route en een vaste eerste hulppost bij het start/finish bureau. Ook is er altijd een routewagen op de route totdat de laatste loper binnen is.
DruPro is dringend op zoek naar vrijwilligers die dit jaar en de komende jaren mee willen helpen bij de organisatie/realisatie van de avondvierdaagse en/of de Dag van Druten. Neem voor meer informatie contact op met Geert van Kraaij via tel. 06-18 51 54 69 of per mail: gvankraaij@kpnmail.nl. Meer informatie: www.drupro.nl.

Afbeelding