42e Avond Wandel Vierdaagse Druten

Algemeen

DRUTEN - Op dinsdag 7 juni, woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 juni aanstaande is er in Druten weer de Avond-Wandel-Vier-Daagse. En wel voor de 42e keer. Er kan gekozen worden voor 6 afstanden: 3, 5, 7, 10, 15 of voor de echte bikkels: 20 kilometer. De langste afstanden (15 en 20 kilometer) zijn vaak mooie oefeningen/trainingen voor menig Nijmeegse Vierdaagse-wandelaar.

De start en finish is dit jaar in een grote tent op het parkeerterrein van de Gouden Leeuw aan de Kattenburg. Druten-Promotie, organisator van het evenement, zorgt ook dit jaar weer voor veel vertier en vermaak voor de vele deelnemers en bezoekers. Zo is er op woensdagavond een optreden van het orkest Riverland en zijn er bij de intocht op vrijdagavond diverse dweilorkesten en een disco. Voor de jeugd zijn er verrassingen onderweg. Ook de veiligheid staat hoog in het vaan van DruPro: onderweg zijn er EHBO-wagens en een routewagen.

Dit jaar is er voor de afstanden 15 en 20 kilometer een app ontwikkeld. Met deze app kunt u de route volgen. De app kunt u vanaf 1 juni downloaden in de Playstore en is alleen geldig voor telefoons met Android. Op dinsdag 7 juni zal er bij het vertrekpunt informatie zijn betreft het downloaden van de app. Voor mensen die de app niet willen of kunnen downloaden, blijven de papieren routes altijd beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.drupro.nl/wandel-4daagse.

Door Piet Zeeuwen