Intocht Avondvierdaagse Druten (2018).
Intocht Avondvierdaagse Druten (2018). Foto: Henk van Coolwijk

Avondvierdaagse Druten

Algemeen

DRUTEN - DruPro organiseert voor de 46e keer de Avondvierdaagse van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni.

Deelnemers kunnen kiezen uit zes verschillende afstanden: 3, 5, 7, 10, 15 en 20 kilometer. Voor de wandelaars zijn er als vanouds weer verschillende verrassingen onderweg. De kers op de taart is de sluitingsdag, vrijdag 10 juni. Deze wordt extra muzikaal opgeluisterd met een Drive-In Disco van de gebroeders Meeuwsen, de Free Style Herrie Kapel uit Druten, dweilorkest de Klepzeikers uit Deest en dweilorkest de Kleine Blaas uit Wijchen. 

Start en finish is steeds bij de eetcafé Gouden Leeuw, waar ook een tent komt te staan.

Voor de wandelaars zijn er verschillende verrassingen onderweg en met name de sluitingsdag, vrijdag 10 juni wordt extra muzikaal opgeluisterd met disco gebroeders Meeuwsen en de Free Style Herriekapel uit Druten, de Klepzeikers uit Deest en de Kleine Blaas uit Wijchen.

Inschrijving
De inschrijfgelden voor de 3,5 en 7 kilometer zijn 6 euro en voor de 10, 15 en 20 kilometer 7 euro. Inschrijven is mogelijk op vrijdag 3 juni tussen 19.00 en 20.30 uur en zaterdag 4 juni tussen 14.00 en 16.00 uur bij Rick Sports aan de Hogestraat 59. Op de eerste wandeldag, dinsdag 7 juni, kan men ook inschrijven in de tent bij eetcafé de Gouden Leeuw aan de Kattenburg vanaf 15.00 uur.

Verzorging tijdens de Avondvierdaagse: er zijn altijd EHBO-auto’s op de route en een vaste eerste hulppost is bij het start/finish bureau. Ook is er altijd een routewagen op de route totdat de laatste loper binnen is.

Vrijwilligers gezocht
DruPro is dringend op zoek naar vrijwilligers die dit jaar en de komende jaren mee willen helpen bij de organisatie/realisatie van de Avondvierdaagse., en/of De Dag van Druten. Neem voor meer informatie contact op met Geert van Kraaij via: 06-18515469 of: gvankraaij@kpnmail.nl.