Dries Belaraj (Leones) in duel met Kay Timisela (Beuningse Boys).
Dries Belaraj (Leones) in duel met Kay Timisela (Beuningse Boys). Foto: Eddie Pas

Maas en Waalse derby eindigt onbeslist

BEUNINGEN - Beuningse Boys en Leones hebben afgelopen zondag de punten gedeeld. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Het eerste kwartier leken beide ploegen elkaar wat af te tasten, daarna kwam er wat meer leven in de derby. Na ruim twintig minuten spelen kwam Beuningse Boys op voorsprong dankzij een goal van Daan Richter. De vreugde voor de thuisploeg was echter van korte duur. Binnen twee minuten zorgde een eigen doel voor de gelijkmaker. Nog voor rust was er een grote kans voor Leones, de inzet van Tom Bello belandde echter recht op de keeper. Na rust kreeg Leones wederom een grote kans, maar de uitstekende redding van Beuningse Boys leverde slechts een corner op. Tegen het eind van de wedstrijd werd de thuisploeg nog dreigend, maar de eindstand bleef ongewijzigd, 1-1. Leones blijft door het gelijkspel op de zesde plaats staan, terwijl Beuningse Boys is afgezakt naar de negende plaats.