Het kampioensteam van EMWSV v.l.n.r. Tim v. Sommeren, Wim de Kruif, Henk v.d. Ree Doolaard, Ronald Polman.
Het kampioensteam van EMWSV v.l.n.r. Tim v. Sommeren, Wim de Kruif, Henk v.d. Ree Doolaard, Ronald Polman. Foto: André v.d. Aart
sport

Maas en Waals sjoelteam Nederlands kampioen

Sport

BARNEVELD - Het eerste team van sjoelvereniging E.M.W.S.V. is afgelopen zaterdag Nederlands kampioen geworden. In dezelfde samenstelling werd het viertal ook kampioen in 2019.

Het Maas en Waals sjoelteam, dat de grote favoriet voor de titel was, had het niet gemakkelijk en keek na de eerste ronde tegen een kleine achterstand aan. Het team van s.v. Ter Apel kon de Leeuwenaren in de tweede ronde echter niet volgen en moet genoegen nemen met het zilver. Ook het tweede team van E.M.W.S.V. kwam uit op het hoogste niveau en was na de eerste ronde nog volop gewikkeld in de strijd om het brons, maar in de tweede ronde werden ze op grote achterstand gezet en streek s.v. Aalsmeer het brons op.

Interesse
Ook interesse om te gaan sjoelen, E.M.W.S.V. speelt iedere donderdagavond om 20.00 uur in De Rosmolen. Op ieder niveau kan men meespelen, want niet alleen topsjoelers zijn aangesloten bij E.M.W.S.V. maar ook de liefhebber en huis en tuin sjoeler is welkom.