Wedstrijden NAS

BEUNINGEN - Diverse leden van NAS waren afgelopen week actief.

Woensdag speelden MW 2 in Demen tegen SDDL. Een lekkere wedstrijd, mooi weer. Al snel scoorde SDDL de 1-0. Maar NAS bleef lekker aanvallen en al snel viel de 1-1. Net voor de rust scoorde Nas de 1-2. De 1e bal na de rust was raak 1-4. Zo liep Nas langzaam uit. Het lijtk net of Nas veel sterker was maar SDDL miste te veel kansen. Zo krijg je een vertekende uitslag van 1-7 . Voor Nas scoorde Debby 2, Anita 2, Monique, Larissa en Cindy.

Zaterdag speelde de pupillen D uit tegen SVP.
De meiden van Nas gingen meteen goed van start. Femme maakte het eerste doelpunt. Door een goed samen spel, wisten Fiene, Eva en Emma er ook één in te gooien.
Na de rust gingen de doelpunten er iets lastiger in. Maar Fiene en Emma scoorde er nog één, en ook SVO gooide er nog één in.
De eindstand is 1-6 geworden. Goed gespeeld dames!!

De pupillen F1 speelde een uitwedstrijd tegen Spes F2. Naomi scoorde al snel 1 doelpunt (0-1). In het verloop van het spel liepen de doelpunten voor NAS op door twee mooie doelpunten van Jinthe (0-3). In de tweede helft kreeg Spes een superspeler in het veld. Het was lastig om het helemaal dicht te houden met een extra speler voor Spes. Spes scoorde 2x (2-3). De laatste 10 minuten zijn er nog mooie kansen geweest voor NAS maar het lukte niet meer om te scoren. Door de goede inzet tijdens het verdedigen heeft NAS de voorsprong nog kunnen behouden. De meiden hebben gewonnen met 2-3.