Wedstrijd NAS
Wedstrijd NAS Foto: NAS
sport

Korfbalwedstrijden NAS

BEUNINGEN - Afgelopen week speelden verschillende teams van korfbalvereniging NAS hun wedstrijden.

Woensdag speelden de midweek 2 van NAS thuis tegen Mosa. In een mooie wedstrijd was Mosa te sterk voor NAS. Een goede wedstrijd maar helaas toch verloren met 5-8 mat doelpunten van Cindy 3, Petra en Lisa.

Zaterdag moest de pupillen D van NAS uit tegen Vios. Nas ging goed van start, maar helaas wist Vios er snel een in te gooien. Ook Nas had wat kansjes, maar wisten ze niet te benutten.
Ook de tweede helft, ging Vios goed verder. Maar Nas zat vandaag niet goed in de wedstrijd. De eindstand was dan ook 6-0 voor Vios.

Zondag speelden de senioren in Wijchen tegen Diosa. NAS begon sterk de 1e aanval meteen raak met een mooi afstandsschot van Linde. Daarna bleef NAS goed spelen en kwamen er mooie aanvallen. Lotte scoorde de 0-2 maar even niet opletten en het is 1-2. Femke scoorde met een mooi schot de 1-3. Diosa kwam echter langszij en NAS werd slordiger en ongeduldiger in de aanval. Net voor de rust scoorde Femke met een Uitwijk bal de 3-4. Na de rust was het NAS die weer scoorde dit keer Sterre met een korte bal bij de korf. Even kwam NAS onder druk en scoorde Diosa 4-5. De aanval van NAS zat vast en het duurde even voordat er gescoord werd. Maar het goede spel werd beloond 4-6 door Larissa van onder de korf. Anouk scoorde de strafworp 4-7. Daarna scoorde Diosa nog een keer en Linde maakte de eindstand met een schot op 5-8.