Aspiranten C
Aspiranten C Foto: SV NAS

Wedstrijden NAS

BEUNINGEN - Vorige week woensdag speelden de midweek 2 tegen Pl Girls hun wedstrijd. Als eerste team op het nieuwe kunstgras, een primeur. NAS heeft hard gewerkt en een 0-2 achterstand omgebogen naar een 4-3 overwinning.

Afgelopen zaterdag speelde NAS thuis tegen Eendracht. NAS ging goed van start. Ze gingen de rust in met een 5-4 voorsprong. Na de rust ging NAS goed verder. Eindstand: 8-6. De aspiranten C speelden thuis tegen Vios. Helaas lukte het de meiden niet om te scoren. Eindstand 0-8. De senioren speelden thuis tegen Korfrakkers. Al snel keek NAS tegen een 0-2 achterstand aan, maar wist deze voor de rust om te buigen na een 4-3 voorsprong. NAS kwam nog terug naar 6-7, maar kon niet meer gelijk komen.