sport

Spannende wedstrijden NAS

BEUNINGEN - Bij NAS wordt er momenteel nog druk gekorfbald. De afgelopen weken stonden er verschillende wedstrijden op het programma.

Woensdag speelde midweek 2 in Kekerdom tegen Klimop. Vooral de eerste helft was spannend, waarbij het bij rust 2-3 stond. In de tweede helft liepen de aanvallen bij NAS beter en werd de score uitgebouwd. De eindstand was uiteindelijk 2-7.

Zaterdag moesten de pupillen D uit tegen Heumen. De eerste helft ging de wedstrijd gelijk op, maar wist Heumen toch de 1-0 te scoren. Na rust zaten de pupillen van Nas beter in hun spel, en kregen ze ook meer kansen. Door een goede aanval scoorde Fiene de 1-1. Daarna kreeg Eva nog een strafworp, die ze er mooi in gooide. Eindstand: 1-2.

De aspiranten C speelden in Overlangel tegen TOG, de koploper. NAS begon goed en scoorde al snel de 0-1. Bij rust was het 2-5. Het werd uiteindelijk nog erg spannend. TOG scoorde nog twee keer, maar ook NAS maakte nog een doelpunt. Eindstand 4-6.

Zondag speelden de senioren in Schijndel tegen VSM, een voor NAS onbekende tegenstander. NAS begon erg slecht aan de wedstrijd, er was veel balverlies en men liet zich simpel voorbijlopen. VSM profiteerde daar volop van en zo stond er bij rust 9-2 op het scorebord. In de tweede helft keerde het spel, en al gauw was de achterstand nog maar vier punten. Toch wist VSM nog twee keer te scoren en eindigde de wedstrijd in 11-9. Al met al heeft NAS veerkracht getoond en zeker de tweede helft erg goed korfbal laten zien.