Afbeelding
sport

Wedstrijd NAS

Sport

BEUNINGEN - Woensdag speelden midweek 2 hun streekderby tegen Fortuna uit Bergharen. Waar bij Fortuna bijna alles raak was in de 1e 10 minuten lukte erbij NAS niets. NAS stond dus binnen de kortste keren met 0-4 achter. Toch bleef Nas erin geloven en kwam het voor de rust nog terug tot 3-4. Na de rust maakte de teams om en om een doelpunt. NAS maakte 6-6 maar helaas scoorde Fortuna het winnende doelpunt. De punten gaan mee naar Bergharen maar het was een mooie spannende wedstrijd. Voor NAS scoorde Lizanne 2, Cindy 2, Larissa en Isa.

Zaterdag speelde de pupillen speelde een uitwedstrijd tegen Fortuna. Fortuna scoorde al snel 2 doelpunten (2-0). In het verloop van het spel liepen de doelpunten van beide teams op. Kyara maakte een mooi doelpunt voor NAS (3-1). En Jinthe volgde met 2 doelpunten voor NAS (4-3).
De tweede helft van de wedstrijd begon Fortuna ook weer goed te scoren ondanks de goede verdediging van NAS (6-3). Jinthe kreeg het voor elkaar om weer te scoren met een heel mooi ver afstandsschot (6-4). De kinderen in beide teams waren enthousiast en blij tijdens de wedstrijd. Er was een hoop publiek en de meiden kregen genoeg aanmoediging. Eindstand 6-4.Doelpunten Kyara en Jinthe 3x.

Zaterdag speelde de pupillen E van Nas uit tegen Odio in Millingen
Nas ging moeizaam van start. Het lukte ze niet, om de bal rond te laten gaan. En goed hun eigen spel te spelen. De ruststand was 3-0.
Na de rust liep de aanval wat beter, en kreeg Nas mooie kansen. Ze wilde er helaas niet in. Bij Odio lukte dat wel. De eindstand is 6-0 geworden. Volgende keer beter.