sport

Wedstrijden NAS

BEUNINGEN - Zaterdag speelde Nas pupillen D thuis tegen Des.

De wedstrijd ging mooi gelijk op. Het eerste doelpunt was voor Nas. Die scoorde Aniek. Voor de rust wist Des er ook nog één te score. Na de rust scoorde Des er vrij snel een, maar voor Nas wist Femme weer te score. Zo ging het over en weer. Het was een leuke, spannende wedstrijd om na te kijken. De eindstand is 3-4 geworden.

Zondag speelden NAS 1 tegen Fortuna uit Bergharen. Een streekderby dus. De teams waren aan elkaar gewaagd toch was het Fortuna die de score opende en op een 0-2 voorspong kwam. Daarna scoorde eigenlijk Nas meteen de 1-2. Net voor de rust wed het 1-3. NAS bleef er vertrouwen in hebben en mooie aanvallen maken en komen zo zelfs op een 4-3 voorsprong. Zelf heel even op een 5-3 maar Fortuna bleef ook scoren en kwam weer gelijk 5-5. Daarna scoorde beide teams nog 1 keer en werd de eindstand 6-6.