sport

Wedstrijden NAS

BEUNINGEN/NIFTRIK - Woensdag speelden de midweek 2 thuis tegen Playing Girls uit Niftrik. Het werd een mooi opgaande wedstrijd met voor beide teams kansen.

Playing Girls scoorde al eerste maar Nas maakte gelijk en als NAS dan weer scoorde kwam e reen doelpunt aan de zijde van Niftrik. Zo werd het 4-4, voor NAS scoorde Maaike, Monique, Cindy en Mendy.

De pupillen D van Nas moest uit tegen Sddl. Ze hadden een lastige start. Er waren de eerste helft kansen voor NAS. Maar ze wisten ze niet te benutten. Sddl scoorde wel. De ruststand werd 1-0. De tweede helft startte NAS een stuk beter. Ze speelde beter rond en er kwamen meer kansen uit. Femm maakte de eerste voor NAS. Het laatste deel kreeg Daniek een strafworp die ze goed benutte. Daarna maakte Femme een mooie doorloop, waar een doelpunt uit kwam. En als laatste scoorde Jade een afstandsschot, dus met 4-1 gewonnen.