NAS tijdens de wedstrijd.
NAS tijdens de wedstrijd. Foto: NAS
sport

Wedstrijden NAS

BEUNINGEN - De midweek 2 speelden thuis tegen SDDL. Helaas lukte de aanvallen bij NAS niet zo goed en keek NAS al gauw tot een 0-2 achterstand aan. Heel even heeft NAS voor gestaan met 4-3 maar het was Sddl die won met 4-7. De pupillen D moesten zaterdag uit tegen Sddl.

In het begin ging het wat moeizaam. Nas had kansen, maar wist ze niet goed te benutten. Eva scoorde in de eerste helft het eerste doelpunt. Maar ook Sddl scoorde. De ruststand was 1-1.
Na een goede peptalk, ging het de tweede helft een stuk beter met Nas. Ze speelde goed samen, en daar kwamen twee doelpunten van Eva uit. Een afstand schot, en een mooie doorloop. Ook Jade scoorde een heel knap afstand schot. De eindstand is 1-4 geworden.

De pupillen F hebben hun seizoen afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Fortuna. Fortuna was sneller met scoren, NAS had wat meer tijd nodig. Het overspelen ging al goed. Het werd 2-9 voor Fortuna. NAS was het beste met het nemen van de strafworpen 7-3.

De aspiranten C speelden in Ooij tegen SVO. Eva van de pupillen D deed mee omdat er van ons ook twee speelsters met de aspiranten B mee moesten. . De meiden deden hun best maar er werd niet altijd goed verdedigd. En niet altijd in de handen gegooid. We hadden nog wel een paar kansen die er niet in wilde. Uitslag 10-2. Voor NAS scoorde Madelynn en Jackey.