Afbeelding

Wedstrijden NAS

Algemeen

NAS - De midweek van Nas speelde afgelopen woensdag in Malden tegen Quick up. De wedstrijd begon met twee tegen doelpunten waarna Nas terug wist te komen en een voorsprong opbouwde van 2-4 tot de rust. Daarna wist Nas de voorsprong verder uit te bouwen en won de wedstrijd met 4-10. De doelpuntenmakers waren: Iris 3, Lotte 2, Emma 1, Laura 1, Ruth 1, Vesna 1 en Dian 1.

De recreanten speelden thuis in Weurt tegen Quick up. Het duurde even voordat er doelpunten vielen. Uiteindelijk wint Nas vrij makkelijk met 5-2. De doelpunten gescoord door Monique 2, Diana, Larissa en Debby.

De pupillen E1 speelden tegen de koploper Korfrakkers in Weurt. NAS begint goed en fel. Door een mooi doelpunt komt NAS op een voorsprong. Toch zijn de aanvallen van Korfrakkers ook goed en komt NAS af en toe onder druk in de verdediging. Heel lang kon Nas de voorsprong behouden maar in het laatste kwart was de omschakeling soms net te laat waar door de Korfrakkers konden scoren. De wedstrijd werd verloren met 4-6 maar er is door de meiden heel goed gespeeld. De doelpuntten werden gescoord door Aniek en Nienke 3.

Zaterdag moesten de E2 van Nas tegen Spes. Altijd lastig! Nas wist goed weerstand te bieden, maar Spes was net wat sneller. Spes kreeg een strafworp en die wisten ze te maken. In verloop van de wedstrijd scoorde Spes nog 4 doelpunten. Voor Nas wist Jade nog een mooi doelpunt te score. De eindstand is 1 - 5 geworden.

Zaterdag speelde de B2 uit tegen Diosa B1. Het zou geen gemakkelijke wedstrijd worden en dat bleek ook al snel. Diosa start fel en wist al gauw de 1-0 te scoren. Verdedigend kwam NAS er nauwelijks aan te pas en aanvallend werd er niet snel genoeg gecombineerd en kon Diosa uitlopen naar een 10-0 voorsprong met de rust. Na de rust kwamen er een paar kansjes voor NAS en wist Tyra met een knap afstandsschot te scoren. Daarna maakte Diosa er snel 11-1 van. Er kwamen wat meer kleine kansjes en Isa maakte de 11-2. Hierna nam Diosa het heft weer in handen en liep uit naar 16-2 wat ook meteen de eindstand was.