sport

Wedstrijden NAS

BEUNINGEN - Dit weekend mochten de leden van korfbalvereniging NAS weer gaan korfballen. Ze hadden er erg veel zin in.

Op het programma stond voor de pupillen D de thuis wedstrijd tegen Vios. De eerste helft ging het mooi gelijk op. Over en weer waren kansen. Aniek scoorde de eerste voor Nas. Daarna scoorde Vios. Voor de rust wist Jade er nog één in te gooien, maar ook Vios scoorde er nog één. De ruststand was het dan ook 2-2. In de tweede helft had NAS nog wat kansen, maar gingen er niet in. Uiteindelijk scoorde Eva nog een afstand schot. De eindstand is 3-2 geworden.

C1- De Horst C2

De aspiranten c speelden thuis tegen de Horst. Helaas misten ze een paar spelers, maar er waren er die mee wilde doen. Het was ook weer even wennen. De meiden deden hun best. Maar de Horst scoorde 10x. Nas scoorde ook Alisha, Aniek, Mara en Nienke. Ze hadden nog meer kansen die er helaas niet ingingen. 4-10. Op naar volgende week.