Afbeelding
Foto: NAS

Winst en verlies voor teams NAS

Sport

BEUNINGEN - Voor korfbalvereniging NAS stonden afgelopen weekend diverse wedstrijden op het programma.

De recreanten speelden in Gennep tegen koploper SPES. De eerste wedstrijd werd kansloos verloren met 11-1. NAS was er op uit om de nederlaag zo klein mogelijk te houden, en dat lukte vervolgens aardig. Er werd weliswaar met 10-5 verloren, maar de speelsters konden met opgeheven hoofd het veld verlaten.

De meiden van NAS speelden tegen Klick'15. Na een 0-1 achterstand wisten ze zich terug te knokken tot 1-1. NAS speelde geconcentreerd verder en wist door een afstandsschot van Isa de 2-1 te maken.
Na rust wisten de Beuningse korfbalsters de score uit te breiden naar 3-1.
Ook voor de E2 stond een wedstrijd tegen tegen Klick op het programma. Hoewel NAS in de tweede helft nog een mooi doelpunt wist te maken, scoorde Klick er drie. Eindstand 1-3.

De E1 speelde in Weurt tegen Be Quick. Omdat de ploeg niet compleet was, speelden Alisha en Fay mee. Er werd een goede wedstrijd gespeeld, met snel spel, mooie aanvallen en veel doelpunten. Af en toe vergat NAS verdedigend op te letten, waardoor Be Quick kon scoren. De eindstand werd bepaald op 19-5. Doelpunten waren er van Fay, Alisha (3), Aniek (3), Madelynn (3) en Nienke (9).