Afbeelding
Foto: Maasbommelse Griezeltocht

Halloween aan de maas: De Maasbommelse Griezeltocht

Algemeen

MAASBOMMEL - Op de meest spectaculaire locatie aan de Maaskant in het Land van Maas en Waal, wordt op zaterdagavond 3 november de Maasbommelse Griezeltocht gehouden.

Een griezeltocht op een van de mooiste plekken van De Gouden Ham. Een plek waar de drie elementen strand, water en duister struikgewas bij elkaar samen komen. Dat is het Hanzeland in Maasbommel. De organisatie heeft een griezelroute uitgezet op deze landtong in het Maas en Waalse recreatiegebied, waar deze drie elementen allemaal moeten worden getrotseerd.

Halloween in Maas en Waal was nog nooit eerder zo spectaculair als op zaterdagavond 3 november. Op het Hanzeland is het aardedonker en er is geen volle maan. De route is spannend en onheilspellend. Volgens de Maasbommelse organisatie en de vele vrijwilligers wordt het vooral ontzettend leuk, met veel variatie in uitbeelding en enge momenten.

De startlocatie van de Maasbommelse griezeltocht is op het terrein van voetbalclub DBV aan de Hogenhofstraat 10a in Maasbommel. Melden kan vanaf 19.00 uur, de eerste groep vertrekt om 19.15 uur. Vanaf de startlocatie worden de deelnemers in groepjes van maximaal zes personen in een huifkar gestopt en naar de griezellocatie vervoerd. Daar worden de griezelaars aan de poorten van het terrein ontvangen en het angstaanjagende duister van het Hanzeland ingestuurd….

Na afloop wordt iedereen weer terug vervoerd naar het DBV terrein, waar iedereen kan bijkomen van het griezelen. Ook kunnen er foto's worden bekeken die tijdens de griezeltocht zullen worden gemaakt. En er is tegen het eind van de avond de mogelijkheid tot een 'meet & greet' met alle 'griezelaars'. Misschien zijn ze in het echt nog veel angstaanjagender...

Deelname is geheel gratis. Inschrijven voor de Maasbommelse griezeltocht kan tot en met 2 november per e-mail via Griezeltocht-maasbommel@hotmail.com. De tocht is niet geschikt voor jonge kinderen, de organisatie adviseert kinderen jonger dan 10 jaar niet te laten deelnemen. Kinderen tot 13 jaar kunnen alleen deelnemen met de begeleiding van minstens 1 volwassene.