Afbeelding

Vertel mij wat werkt!

Mens

DRUTEN - Begin oktober vindt een bijzonder verhalenproject door ouderen plaats in d'n Bogerd.

In het project Vertel Mij Wat Werkt! vertellen ouderen onder andere over hun eerste baan, over barre werkomstandigheden in strenge winters en hun leukste baas. In het project Vertel Mij Wat Werkt! leren ouderen, ondersteund door een vrijwilliger, in twee workshops een eigen verhaal mooi en theatraal vertellen. Tijdens een gezamenlijke afsluiting worden ze uitgenodigd hun verhaal te delen met anderen. Het is een unieke belevenis, waarin prachtige, ontroerende, verrassende en onvergetelijke verhalen centraal staan.

Het project vindt plaats in de week van 3 tot en met 8 oktober in d'n Bogerd in Druten. Op de maandag 3 en woensdag 5 oktober vinden de workshops plaats van 10.00 tot 12.00 uur. Er wordt gezamenlijk toegewerkt naar het vertellen van de anekdote, die op zaterdag 8 oktober wordt gedeeld met belangstellenden. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Vertelt u mee?
De uitvoerend producent van dit project is circustheater Stoffel. Circustheater Stoffel is voor dit project op zoek naar mensen (ouderen en vrijwilligers) die het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten en die zin hebben in een uitdaging waarbij ontroerende en verrassende verhalen centraal staan. Daarnaast zoeken ze jongeren, die deze afsluiting willen verfraaien met een creatieve invulling van een van de verhalen.
Neem voor informatie contact op via: 0649941866 of vmw@circustheaterstoffel.nl. Aanmelden kan via de website: www.vertelmijwat.com.