De genomineerden v.l.n.r. Frank Laupman, Alex Cornelissen, Remon Franssen, Marvin Glasius, Chantal Roest, Jeroen Pannekoek, Sara de Klein, Nika Meerman en Marjolein Desmet.
De genomineerden v.l.n.r. Frank Laupman, Alex Cornelissen, Remon Franssen, Marvin Glasius, Chantal Roest, Jeroen Pannekoek, Sara de Klein, Nika Meerman en Marjolein Desmet. Foto: Ruben Schiks

Lustrumfeest Uitreiking Ondernemer van het Jaar 2016

Algemeen

MAAS EN WAAL - Dinsdagavond 1 november is de bekendmaking van de Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016. Het event vindt plaats in D'n Bogerd te Druten. OMW initieert dit ondernemersevent voor de vijfde keer op rij met als doel Bedrijvig Maas & Waal te informeren, te inspireren en te verbinden.

Dinsdag 6 september kwamen de genomineerden, de juryleden, leden van de voordrachtcommissie en het bestuur van OMW bij elkaar voor een kennismakingsbijeenkomst op het kantoor van Rabobank Maas & Waal, hoofdsponsor en naamgever van de Talent Award 2016. De genomineerden mochten een pitch houden om zichzelf aan de jury te presenteren.

Lustrumfeest
De lustrum editie wordt gepresenteerd door de nachtburgemeester van Nijmegen, Angela Verkuijlen. Het event belooft een ondernemend avondje uit te worden met volop show en inspiratie. Bij de ontvangst en het netwerkfeest na de uitreiking kan er volop met collega ondernemers en aanwezigen bijgepraat worden.

Genomineerden
Er zijn zes mooie en goede bedrijven genomineerd.
In de categorie Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2016 zijn genomineerd: Isolatiebedrijf Franssen (Remon Franssen), Omega Architecten (Frank Laupman) en BeterWerk (Marvin Glasius).
In de categorie Rabobank Talent Award Maas & Waal 2016 zijn genomineerd: The Next Brand (Nika Meerman en Marjolein Desmet), Mijn Stemlokaal (Sara de Klein) en Uitgeverij de Maas & Waler (Jeroen Pannekoek en Chantal Roest).

Kaarten bestellen
Wie aanwezig wil zijn bij dit inspirerende evenement kan vóór 1 november kaarten bestellen via de website: www.ondernemervanhetjaarmaasenwaal.nl. Leden van Ondernemend Maas en Waal ontvangen 10 euro korting op de entreeprijs.