Afbeelding
Foto: Niels Stam Fotografie

Voorverkoop Maas en Waalse Oktoberfeesten 2019 van start

Algemeen

AFFERDEN - De voorverkoop van de Maas en Waalse Oktoberfeesten is op 25 mei om 19.00 uur bij Horeca de Meent in Afferden. Het belooft weer een gekkenhuis te worden.

Op 20 en 21 september van dit jaar worden de Maas en Waalse Oktoberfeesten voor de achtste keer georganiseerd.

Elk jaar lukt het de organisatie het publiek weer te verrassen met schitterende artiesten in een sfeer die één en al Oktoberfeest uitademt. Lange tafels, bierpullen, Dirndls en Lederhosen
De Maas en Waalse Oktoberfeesten worden traditioneel in september georganiseerd in het weekend dat ook in München de aftrap voor dit evenement wordt gegeven. Al een paar jaren op rij weet de organisatie reeds in mei op hoeveel bezoekers het kan rekenen. Dikke rijen mensen liggen, staan of zitten voor de deur van Horeca de Meent aan het Koningsplein te Afferden voor de voorverkoop welke dit jaar op zaterdag 25 mei start om 19.00 uur.

Nieuw dit jaar zijn de combi-kaarten. Eén toegangskaart die recht geeft op toegang tot alle activiteiten. Een beperkt aantal wordt al op 11 mei (10.00 uur) verkocht. Alleen online en voor de zaterdag betreft het staanplaatsen.