Afbeelding
Foto: SCP

Panna! Sterrenteam-dag

Sport

PUIFLIJK - Tweeëntwintig jonge voetballers hebben afgelopen vrijdag 3 mei deelgenomen aan de PANNA! Sterrenteam-dag op de velden van voetbalclub SCP. De Sterrenteam-dag is een talentenjacht voor voetbalgekke jongens en meisjes tussen de zeven en dertien jaar. Uiteindelijk zijn drie spelers van SCP uitgenodigd om deel te nemen aan de finaledag in Utrecht, in oktober. Ze maken daarmee kans op een plek in het PANNA! Sterrenteam.

Tijdens de voetbaldag in Puiflijk kregen de deelnemers bruikbare voetbaloefeningen aangeleerd, en werden ze door professionele trainers bij de hand genomen om gedurfde voetbalacties te maken.

Naast voetballen en presteren, stond vooral ook plezier in het spel centraal. Ondanks het koude weer waren de spelers enthousiast en leergierig. Na afloop van de voetbalactiviteiten zijn drie spelers van SCP geselecteerd om deel te nemen aan de finaledag op zondag 27 oktober. Pepijn van Wees, speler van JO9-1, komt uit in de categorie 7-9 jaar, en Mats Kraaijveld en Xam Meijer (JO13-1) maken kans op een plek in het team van 10-12 jaar.