Afbeelding
Foto: PinksterVaria

Nieuw concept PinksterVaria: MegaVaria

Algemeen

ALTFORST - In het Pinksterweekend vindt in Altforst voor de 41e keer PinksterVaria plaats. Al jaren is er op de zaterdag voor Pinksteren een feestavond, die elk jaar opgeluisterd wordt door een band of artiest.

Dit jaar is er voor een andere insteek gekozen: MegaVaria. Het is een gezellige muzikale feestavond en staat garant voor een fantastische belevenis, gebaseerd op het Mega Park in Mallorca. Deze avond vindt plaats op een unieke buitenlocatie met zowel de binnensfeer van de feesttent als ook een groot buitenterras. Dj's met gezellige muziek en verschillende muziekstijlen zijn te horen tot in de late uren. De live muziek wordt verzorgd door onder andere Zanger Marinus, Linke Soep, Feest DJ Jordi, Jeroen van Zelst, Poar neem'n on tour, DJ The Party Lover.

Kaarten
De voorverkoop is gestart via www.ticketassist.nl. Er zijn 100 early bird tickets verkrijgbaar voor 8,50 euro per stuk. Normale voorverkoopkaarten kosten 10 euro en aan de kassa 12,50 euro per stuk. Meer informatie via Facebook.com/MegaVaria.