Het sportcomplex van DIO'30.
Het sportcomplex van DIO'30. Foto: Ruben Schiks

DIO'30 start met 45+ voetbal

Algemeen

DRUTEN - DIO'30 start vanaf 25 september met 45+ voetbal. Er wordt wekelijks gespeeld op de zondagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. De activiteit vindt plaats op het achterste kunstgrasveld (veld 4) op het sportcomplex van DIO'30.

Bij het 45+ voetbal zijn een aantal belangrijke, afwijkende algemene regels, die ervoor zorgen dat iedereen nog lang mee kan blijven doen. Zo zijn in principe alle spelers 45 jaar of ouder. Er wordt gespeeld met twee kleine doeltjes zonder keeper, scoren doe je uit een pass. Tijdens het spel mogen geen slidings worden gemaakt of bewust fysiek contact plaatsvinden. Er wordt niet in competitieverband gespeeld en het doel is ook niet om te winnen. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. Het is absoluut geen probleem als je geen talent bent. We verwachten van de spelers sportiviteit en plezier.

Buiten een steunend lidmaatschap bij DIO'30, zijn er verder geen kosten aan verbonden. Iedereen kan of mag meedoen. Wil je eerst kijken of dit type voetbal iets voor jou is, doe dan een paar keer mee en bekijk daarna of je lid wilt worden. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met John Diebels, via tel. 06-43 44 97 91 of per mail: diebels@zonnet.nl.