Afbeelding

Burendag Druten-West

Algemeen

Buurtvereniging Druten-West nodigt iedereen uit op de Burendag op zaterdag 24 september met het thema "Druten-West aan de bal".

Iedereen kan en mag meedoen, je hoeft geen lid te zijn van de Buurtvereniging Druten-west. Leer je buren kennen tijdens de Burendag. Kom naar de kraam om het vraag en aanbod te bekijken van je buren. Buurtbewoners kunnen op een kaartje schrijven wat ze hun buren kunnen bieden of wat voor hulpvraag ze hebben. Denk aan het aanbieden van hulp met computers, het bakken van een cake, gezellig samen wandelen of elkaar helpen met snoeiwerk in de tuin. Onder het genot van een kopje koffie leer je zo je buren beter kennen. Voor de kinderen is er frisdrank en een suikerspinnenkraam.

Druten-West is aan de bal is het thema dit jaar. Er zijn daarom allerlei sportieve activiteiten, van tafeltennis, tot voetbal of jeu de boules.

De burendag duurt van 13.00 tot 17.00 uur en vindt plaats bij speelplaats Landschrijverstraat. De entree is gratis en iedereen kan vrij inlopen voor een kop koffie en kennismaking met de buurtvereniging. Wel graag vooraf 20 september aanmelden voor de sportactiviteiten via Buurtverdw@outlook.com.