Amerikaanse auto tijdens de optocht van het Pax Christi Gala dit jaar.
Amerikaanse auto tijdens de optocht van het Pax Christi Gala dit jaar. Foto: Wil Hoes

High School Party met cheerleaders bij De Rijk

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN – Men neme cheerleaders, square caps, The Dukes of Hazzard en een aantal dj's en de In2school party is een feit. Aanstaande vrijdag staat de negende editie van de In2school party bij De Rijk in het teken van American High school. Scholieren kunnen in Amerikaanse sferen hun nieuwe schoolspullen uitzoeken.

Ieder jaar bedenken Chris en Marja Kolvenbach van de Leeuwense kantoorshop weer een nieuw thema voor hun In2school party. Alle schoolgaande jeugd is op vrijdag 24 juni van harte welkom om hippe schoolspullen voor het nieuwe schooljaar te shoppen.

Kortingspas
Alle groep acht leerlingen van de basisscholen in de regio zijn al benaderd. Met een speciale kortingspas kunnen de scholieren vrijdag naar de In2school party om zich op een ludieke wijze voor te bereiden op hun eerste schooldag op het voortgezet onderwijs. Van de nieuwste rugzakken tot flexibele linealen, alles is tijdens de party te koop. De Rijk heeft bovendien het grootste assortiment schoolagenda's van Nederland. Tijdens het shoppen zorgen dj's Bart & Daan voor de muzikale ontspanning. De leerlingen kunnen verder een kijkje nemen bij tal van demo's, van onder meer een unieke boekenkaftmachine.

Op bijna alle schoolspullen krijg je op vertoon van je pasje vijftien procent korting. Bij aankoop van 15 euro of meer krijg je een leuke goodiebag mee naar huis. Er is ook een leuke actie met een fotoshoot. De winnaar wordt de eerste schooldag in een echte Amerikaanse auto naar school gebracht. Ook dit jaar zijn lokale collega-ondernemers van de partij. Lola appel is aanwezig vanuit het thema 'gezond eten'. Van Tiem Optiek en Ellen Vos Remedial teaching verzorgen een demonstratie 'anders leren en lezen'.

School Party
De In2school party is op vrijdag 24 juni van 16.00 tot 21.00 uur. Aanmelden is nog mogelijk via: info@derijkkantoorshop.nl