De Kunstbus West Maas en Waal gaat weer rijden

Algemeen

WEST MAAS EN WAAL - Stichting Kunstbus West Maas en Waal heeft het winterprogramma voor het seizoen 2016 - 2017 weer vastgelegd. De Kunstbus is bedoeld voor inwoners van West Maas en Waal boven de 50 jaar die vanwege het ontbreken van goede verbindingen in het openbaar vervoer in de avonduren zo toch in de gelegenheid zijn een theatervoorstelling te bezoeken.

Henny Verbruggen spreekt namens de stichting. 'Door de gunstige prijsafspraak met de vervoerder en de schouwburgen slagen wij er in om de totale kosten per persoon te drukken. Het aantal deelnemers per voorstelling is vijftig personen dus is het zaak om bij belangstelling direct te reageren.' De datum van betaling bepaalt de volgorde van uitgifte van de entreekaarten. De prijzen zijn inclusief entree, vervoer, garderobe en pauzedrankje. De bus komt de personen in de dorpen ophalen. De sluitingsdatum van aanmelding is 28 augustus.

De volgende voorstellingen staan op het programma;

Donderdag 6 oktober 2016, aanvang 20.15 uur,
Junnushof Wageningen
Totaalprijs 31 euro
Cabaret: Doorgefokt, cabaretière Sara Roos.

Zondag 8 januari 2017, aanvang 14.30 uur,
Junnushof Wageningen
Totaalprijs 38 euro
Muziek/zang: Wien bleibt Wien, Habsburgs Strauss Orkest.

Dinsdag 21 februari 2017, aanvang 20.00 uur.
Agnietenhof Tiel
Totaalprijs 36 euro
Toneel: Harrie let op de kleintjes, Jon van Eerd

Aanmeldingsformulieren zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 24 juni onder andere te koop bij Bjoetiek de Zwaan in Dreumel, mevrouw Koosje Thijssen in Wamel en Kulturhus D'n Dulpen in Boven-Leeuwen.

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met Henny Verbruggen tel. 0487-88 10 23