MHC Beuningen Dames 1 blijft tweede

BEUNINGEN - Met nog drie wedstrijden te gaan nadert het einde van het seizoen snel. Dames 1 van MHC Beuningen speelde afgelopen zondag tegen het eerste van Groningen. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Na het verlies vorige week tegen concurrent Gooische, was de wedstrijd tegen de andere directe concurrente GCHC een zeer belangrijke. Het spel ging op en neer en in de beginfase werd het in de cirkel van beide teams niet echt gevaarlijk. In de elfde minuut wist een Groningse speelster zonder problemen de verdediging van Beuningen te passeren. Eenmaal in de cirkel gekomen haalde diezelfde speelster uit en keek Beuningen tegen een 1-0 achterstand aan. Vlak voor rust wist Beuningen de stand echter gelijk te trekken. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een gelijkspel, 3-3.

Helaas niet met drie punten maar met één punt terug naar Beuningen. Na afloop van de wedstrijd bleek concurrent Gooische verloren te hebben. Dat betekent dat Beuningen op de tweede plaats blijft staan, die recht geeft op play-offs.

Met nog drie wedstrijden te gaan, waarin de hele top tegen elkaar speelt, zijn de kaarten nog niet geschud. Volgende week zondag is de volgende wedstrijd tegen het Arnhemse Upward.