Beuningse Boys herstelt van nederlaag

NIJMEGEN - Onder een lentezonnetje stonden SCH en Beuningse Boys afgelopen zondag tegenover elkaar voor de tweeëntwintigste wedstrijd van de competitie. Beide teams verloren hun laatste wedstrijd en waren gebrand op een goed resultaat.

Beuningse Boys begon goed aan de wedstrijd. De wedstrijd ging gelijk op en beide ploegen kregen wat kansjes. Na rust was het Beuningen dat goed uit de startblokken kwam en de mogelijkheid kreeg tot scoren. SCH probeerde door de verdediging van Beuningen heen te komen maar echt gevaarlijk werd de ploeg niet. Uiteindelijk kwam Beuningse Boys in de zeventigste minuut op een 0-1 voorsprong. SCH leek later op 1-1 te komen, maar de treffer van de invaller werd door scheidsrechter afgekeurd wegens buitenspel. Een kleine tien minuten voor tijd scoorde Beuningen de 0-2 en was de wedstrijd beslist.

Door deze overwinning, en de nederlaag van DIO'30 tegen Spero, ligt de strijd om de tweede plek weer helemaal open. De volgende wedstrijd voor Beuningse Boys is op zondag 24 april. Dan ontvangt de ploeg DIO'30.