Balles Klusmarkt 50 jaar

Algemeen

DRUTEN - In een tijd waarin er bijna nog geen doe-het-zelf zaken bestonden, besloten Annie Croonen en Mari van den Bosch hun eigen doe-het-zelf winkel te starten. Nu, jaren later, vieren zij hun vijftigjarig jubileum. Tijd voor een feestje.

De doe-het-zelf zaak startte in 1966 in een voormalig aannemingsbedrijf, maar al snel kwam daar verandering in. In 1969 opende de toenmalige burgemeester Havermans de winkel aan de Hogestraat. Bijna tien jaar later werd de naam veranderd in 'BALLES', wat een samentrekking is van 'bijna' en 'alles'. Behalve de naam veranderde ook het assortiment van de doe-het-zelf zaak. Sinds 2003 is de winkel daarom verder gegaan onder de naam 'Balles Klusmarkt' en werd een doe-het-zelf winkel van formaat. Zo is Balles Erkend Sikkens Specialist voor verf en Erkend Politie Keurmerk bedrijf. Balles levert onderdelen voor huishoudelijke apparatuur en is daarnaast Pakketshop voor GLS.

Annie Croonen en Jan Zwaans vieren, als huidige eigenaren, het vijftigjarig jubileum van de zelfstandige bouwmarkt en willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom ontvangen alle klanten van Balles Klusmarkt in de maanden april en mei bij hun aankoop een bon met daarop een bedrag van vijftig procent van de aankopen. Bij de volgende besteding, ter waarde van dit bedrag, ontvangt de klant daarop 50 procent korting. Kijk voor meer informatie op www.balles.nl.