Afbeelding

Batenburgse Dag

Cultuur

BATENBURG - De laatste zondag van juli vormt het pittoreske centrum van Batenburg voor de 39e keer het decor voor de Batenburgse Dag. De jaarmarkt vindt plaats op zondag 31 juli.

De markt is gevarieerd van opzet, er is van alles te beleven. Zo is er bijvoorbeeld voor de kinderen een luchtkussen, een draaimolen en kunnen kinderen zich laten schminken. Er zijn roofvogels te bewonderen en voor de allerkleinsten is er een kinderboerderij. Er zijn muzikale optredens van 4Party, Dusty Road en koor Zang en Vriendschap zal een optreden verzorgen in de NH-kerk. Ook smartlappenkoor De Waredo's zullen van zich laten horen. Een groot aantal marktkramen en diverse sfeervolle terrasjes dragen bij aan dit feestelijke dagje uit. De jaarmarkt start om 10.00 uur en duurt tot circa 17.00 uur.

De entree voor de Batenburgse Dag bedraagt 3 euro per persoon. Voor kinderen tot twaalf jaar zijn de entree en alle attracties gratis. Aan de rand van Batenburg is gratis parkeerruimte beschikbaar. Meer informatie op: www.batenburgsedag.nl.