Logo demaasenwaler.nl
Hilde Kuus van De Landerije Maas en Waal.
Hilde Kuus van De Landerije Maas en Waal. (Foto: De Landerije)
Bedrijf in beeld

De Landerije Makelaars breidt uit in Maas en Waal

  Zakelijk

HEEREWAARDEN - Een charmant dijkhuis, een karakteristieke woonboerderij en een gerestaureerd rijksmonument, het zijn slechts enkele voorbeelden van woningen die Hilde Kuus als makelaar onder haar hoede heeft. Na ruim dertien jaar als NVM Makelaar Taxateur werkzaam te zijn geweest, startte ze begin dit jaar haar eigen makelaarskantoor: De Landerije Maas en Waal. De Landerije Makelaars is al ruim 30 jaar een begrip en richt zich op een specifiek segment; panden met een verhaal.

De Heerewaardense heeft een bouwkundige achtergrond en volgde de opleiding tot makelaar/taxateur vanuit de wens niet enkel met de technische kant van panden bezig te zijn. Haar interesse in architectuur, bouwgeschiedenis, natuur en - niet te vergeten - mensen, zorgt dat zij verder kijkt dan het pand alleen. Kansen zien en pakken, bezig zijn met mogelijkheden. Daar zit haar meerwaarde.
'Mijn werk doen met passie, met panden waar mijn hart sneller van gaat kloppen, dát was het uitgangspunt toen ik besloot De Landerije Maas en Waal te starten', aldus Hilde. Ze doelt daarmee op woningen met een bijzondere ligging, achtergrond of architectuur. Van knusse dijkhuisjes en historische woonboerderijen tot exclusieve landhuizen. Daarbij kijkt ze niet alleen naar de huidige bestemming en indeling van een pand, maar heeft ze tevens oog voor wat een woning nog meer kan bieden. 'Op die manier ben ik in staat deze zo goed mogelijk in de markt te zetten.'
Wat De Landerije voor een verkoper interessant maakt, is dat het kantoor een gericht publiek bereikt in een grote regio. 'Die doelgroep is niet op zoek naar een woning in een bepaald dorp, of bepaalde wijk, maar zoekt in een grotere regio naar een specifiek object, met unieke kenmerken of een bijzondere ligging. Een makelaar als De Landerije is voor eigenaren met zo'n soort woning écht van meerwaarde.'

Hilde is als Register Makelaar Taxateur ingeschreven in de kamers Wonen en BV (commercieel vastgoed) van het NRVT en VastgoedCert. Ze werkt zowel vanaf het hoofdkantoor van De Landerije in Asperen als vanuit haar woning in Heerewaarden. Bent u van plan uw woning te verkopen, en wilt u hierover van gedachten wisselen, neem dan contact op met Hilde Kuus via tel. 088-0044 244. Zie ook: www.landerije.nl/maasenwaal.

Meer berichten