Het Jubileumcomitee van 100 jaar voetbalvereniging WVW. Vlnr Ivor van Dijk, Liesanne van Kranenburg, Jean Paul Jansen, Monique Magdelijns, Tom van Lin en Pieter Huisman.
Het Jubileumcomitee van 100 jaar voetbalvereniging WVW. Vlnr Ivor van Dijk, Liesanne van Kranenburg, Jean Paul Jansen, Monique Magdelijns, Tom van Lin en Pieter Huisman. Foto: GER LOEFFEN

Feestweekend 100-jarige WVW

Verenigingen

WEURT - In 1923 werd de Weurtse voetbalclub WVW opgericht. Dit hele jaar viert de club dus haar 100-jarig jubileum. Vanaf begin van het jaar zijn al diverse activiteiten georganiseerd, met aankomend weekend het hoogtepunt; het feestweekend op vrijdag- en zaterdagavond. 

Vrijdag 23 juni is de feesttent op Sportpark De Kamp open om 20.00 uur. Deze avond staat in het teken van ‘die goeie oude tijd’; een gezellige avond onder genot van een drankje. Muziek is er van DJ Yorit en ‘Familie de Bruyn’. Familie De Bruyn is uitgegroeid tot een begrip in de entertainmentwereld. Als trio brengen de verschillende familieleden de muzikale huiskamersfeer van weleer overal waar ze worden geboekt. Zij weten wel hoe je een feestje bouwt! Een heerlijke start van het feestweekend. En tevens de kans om het speciaal gebrouwen jubileumbier de ‘Weurtse Schwalbe’ te proeven of één van de vele andere lekkere speciaal-biertjes, vers van de tap. Daarnaast wordt het team ‘Vrouwen 1’ gehuldigd voor het behalen van de promotie naar de 2e klasse. 

Ronnie Ruysdael
Ook op zaterdag 24 juni is de feesttent vanaf 20.00 uur open. Dat wordt een feestavond met veel muziek, gezelligheid en zonder formele verplichtingen. Optredens zijn er van DJ Jerome, Bart van Dishoeck, John West en Ronnie Ruysdael. Deze artiesten zorgen voor een knallende avond op de zaterdag. Van Nederlandstalig tot een DJ-set met house, top 40 en feestmuziek. Alles komt voorbij. Kaartjes voor het feestweekend kunnen worden gekocht via www.100jaarwvw.nl of bij de ingang van de feesttent (tenzij ze zijn uitverkocht).