Afbeelding
Foto: PinksterVaria

PinksterVaria weekend

Uit

ALTFORST - Komend weekend bruist Altforst weer als nooit tevoren, tijdens het driedaagse evenement PinksterVaria. Met een speciale feestavond voor de jeugd, een muzikale avond voor de iets oudere jeugd en een gezellige jaarmarkt op de zondag is er voor jong en oud wat wils. 

Het feestweekend start vanavond met B-Frogg, voor de jeugd vanaf 12 jaar. Muziek is er deze avond van Effe Serieus, die met een flink arsenaal aan confetti en goodies ieder feest omtoveren tot een heus Party Walhalla. Kaarten kosten 12,50 euro aan de kassa. Kijk voor de laatste informatie op Facebook/b-frogg.

Muziek is er ook op de zaterdag, tijdens MegaVaria. Het belooft een spektakel te worden, met de heetste muziek, verschillende muziekstijlen, biertorens, danseressen en verschillende live artiesten. Optredens zijn er van Immer Hansi, Zanger Marinus, Matte Frazzie en DJ Jordi. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 14 euro aan de kassa. Voor meer informatie, zie: Facebook/megavaria.

Op Eerste Pinksterdag, zondag 5 juni, staat de jaarmarkt op het programma. Naast een groot aantal kramen, diverse gratis attracties en activiteiten voor kinderen en jongeren, is er dit jaar ook het fierljeppen. Voor de muziekliefhebbers is er Froggypop, met The Lacions en The Wild Weeping Willies. Van 16.30 tot 22.00 uur is er muziek in de feesttent tijdens de fierljep afterparty met medewerking van de band Broadway en DJ’s Bart en Daan. Toegang tot de jaarmarkt bedraagt 4 euro voor iedereen boven de 12 jaar. Kinderen tussen 3 en 12 jaar betalen 2,50 euro.

Voor meer informatie, zie: www.pinkstervaria.nl.

Een eerdere editie van B-Frogg.