Crazy Cross
Crazy Cross Foto: Oafers Weekend

Vier dagen feest in Afferden

Uit

AFFERDEN - Het Oafers Weekend gaat op vrijdag 23 juni om 20.30 uur van start in de feesttent met optredens van Beatcrooks, internethelden GladJakkers en lokale helden Sjansen. De deuren gaan op zaterdagavond 24 juni ook om 20.30 uur open voor een ouderwetse kermisavond met muziek van Coverband ALPHA en DJ Mike. 

Kaarten voor vrijdag en zaterdag kosten 12,50 euro per stuk in de voorverkoop, online of bij Slagerij Koningsplein en Croonen tankstations. Aan de deur kosten kaarten 15 euro. 

En dan traditiegetrouw op zondag 25 juni het NK Combinerace en de Crazy Cross. Vanaf 11.00 uur gaan de poorten open. De Combinerace is één van de zes races waarin wordt gestreden om het Nederlands Kampioenschap CombineRacen. Tijdens de Crazy Cross rijden tientallen omgebouwde brommers, quads, scooters en andere voertuigen op de baan om het publiek te vermaken. Na het grote succes van vorig jaar staat de Truck Cross met omgebouwde vrachtwagens dit jaar weer op het programma. Voor de allerkleinsten is er de Mukkenhoek om zich te vermaken. 

Kaarten voor zondag tot 16.00 uur kosten 10 euro in de voorverkoop bij Croonen Tankstations en Slagerij Koningsplein. Aan de deur kosten kaarten 12 euro. De entree vanaf 16.00 uur is gratis. Trans-X draait zondag vanaf 16.00 uur de lekkerste plaatjes voor jong en oud. Een optreden van Revolt na de prijsuitreiking kan niet ontbreken op de afterparty van de Oaferse Cross.

Op maandag vanaf 16.00 uur wordt het Oafers Weekend afgesloten met DJ Trans-X tijdens het matinee. De entree is gratis. 

Op zondag en maandag zijn er op het evenemententerrein in het weiland tussen Koningstraat 13 en Laarstraat 9 enkele kermisattracties en -kramen te vinden.

Informatie
Kijk voor meer informatie en kaarten op www.hetoafersweekend.nl.