Logo demaasenwaler.nl
Foto: John van Gelder

Feest tijdens Oafers Weekend

AFFERDEN - Vanaf vrijdag 24 juni is het vier dagen feest in Afferden, met een kermis, een feesttent en het NK Combinerace.

Vrijdag 24 juni gaat het feestweekend om 20.30 uur van start in de feesttent met optredens van Marco Kraats, DJ Jantje en Sjansen. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop, 15 euro aan de deur.
Zaterdag 25 juni staat JETSET LIVE! op het programma. Het belooft een energieke avond te worden met een up-to-date repertoire en de vetste mash-ups en medleys. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop, 15 euro aan de deur.
Zondag gaat het terrein om 11.00 uur open met de Crazy Cross, de NK Combinerace, de Caboot Sale en een live optreden van de Maas en Waalse rock ‘n roll band Revolt. Nieuw dit jaar is de Truckcross. De entree voor deze dag bedraagt 10 euro in de voorverkoop en 12

euro aan de deur. Vanaf 16.00 uur vrije entree.
Maandag wordt het Oafers Weekend afgesloten met een optreden van Croonsound (feest dj Jordi) in de feesttent vanaf 15.00 uur. Entree gratis. Voor meer informatie en kaarten: www.hetoafersweekend.nl.

Meer berichten