Logo demaasenwaler.nl
Combine Race tijdens Oafers Weekend 2015
Combine Race tijdens Oafers Weekend 2015 (Foto: Oafers Weekend)

Programma Oafers Weekend

  Toerisme

AFFERDEN - De bezoekers van het 31e Oafers Weekend worden niet langer in spanning gehouden. De organisatie heeft het complete programma bekend gemaakt. Het weekend vindt plaats van vrijdag 24 tot en met maandag 27 juni in en om de feesttent in Afferden.

Vrijdag
16:00 uur is de openingstijd van het Oafers Weekend 2016. Op die tijd gaat de kermis open en kan een ieder beginnen met draaien en botsen.

Op vrijdagavond zal het Oafers Weekend verder gaan met PARTYQUEST, een party dance-feest voor de jeugd. Voor deze avond kosten kaarten in de voorverkoop slechts 7,50 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij:
- Troefmarkt Janssen, Afferden
- Tankstations Croonen, Afferden
- Shell Druten

Verschillende bekende DJ's zullen het tentdak eraf laten knallen. Uit de nabije omgeving zullen Matte Frazzie en DJ's Bart en Daan deze avond invullen. Landelijk bekendere namen die die avond op zullen treden zijn de Lawineboys en Gebroeders Rossig.

Zaterdag
Op zaterdagavond 25 juni zal de inmiddels befaamde Oaferse kermisavond worden gehouden. De laatste jaren wist deze avond alle inwoners van Afferden en omstreken naar de feesttent te lokken en dat zal ook nu ongetwijfeld gaan lukken met een spetterend optreden van MMOOZZ. Ook hiervoor zijn kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij:
- Troefmarkt Janssen, Afferden
- Tankstations Croonen, Afferden
Ook feest DJ Jordi zal die avond van de partij zijn.

Zondag
Op zondag 26 juni zal voor de twaalfde keer gemotoriseerd spektakel plaatsvinden in Afferden. Twaalf jaar geleden werd begonnen met het op poten zetten van de Trekker Trek wedstrijden. Inmiddels vinden die niet meer plaats, maar wel een combinatie van combineraces met de crazy cross race. De Crazy Cross is een wedstrijd waarin plezier en vermaak voorop staat. Het is verplicht om verkleed deel te nemen. Het tempo is absoluut niet belangrijk, maar jezelf en publiek vermaken wel. Voor degene met het leukste-mooiste-gekste verbouwde voertuig en / of originele kledij, zijn in de verschillende klassen prijzen te winnen.

Natuurlijk ontbreekt ook de braderie die dag niet in Afferden. Kramen, springkussens, dweilorkesten, korenfestival en nog veel meer zullen voor het nodige vermaak en vertier zorgen op de zondag. De braderie is gratis toegankelijk.

Het Oafers Weekend zal worden afgesloten met een ouderwets gezellig matinee in de feesttent. En natuurlijk is ook de kermis open. Tijdens het matinee wordt de muziek verzorgd door trio Dreamcast. Het matinee is gratis toegankelijk.

Meer berichten