Clubdag Vrienden van het Aangespannen paard
Clubdag Vrienden van het Aangespannen paard Foto: Astrid van Kerkhof

Clubdag Vrienden van het Aangespannen paard Maas & Waal.

Sport

AFFERDEN - Afgelopen zondag vond als afsluiting van het indoorseizoen bij VAP Maas & Waal hun clubdag plaats.

Er werd gestart in een minimarathon, vaardigheidsparcours en waterspel. Zowel oudere als jonge, ervaren en minder ervaren menners hadden zich ingeschreven.

De vrijwilligers hadden mooie parcoursen uitgezet, waarbij vooral het waterspel voor nogal wat hilariteit en bij menigeen een natte broek bezorgde.

De eerste plaats over alle 3 de onderdelen was voor Jos van Soest. Een tweede plaats voor Imke van Kerkhof en een derde plaats voor Joost van Soest. Deze drie menners hebben momenteel het meeste wedstrijdritme dus hebben een streepje voor op de andere leden.

De vierde plaats was voor Arno van Mook. Erik de Haas werd vijfde. De zesde plaats was voor de 81-jarige Cor Jansen. Een zevende plaats voor Drikus Sanders en achtste werden Jaap Broers en Wolter Spijk met hun 24- jarige merrie Tilly, Tilly deed het mooi rustig aan maar gaat ondanks haar leeftijd nog steeds graag mee op pad. Onlangs schitterde zij nog in het tv programma Bed & Breakfast.

De wedstrijdsecretaresse had voor alle menners en hun grooms een prachtige sleutelhanger gemaakt waarna de dag onder het genot van een hapje en een drankje gezellig werd afgesloten.

De laatste indoor dressuurles is op 19 maart in de Rijhal in Bergharen, belangstellenden zijn van harte welkom.

Clubdag Vrienden van het Aangespannen paard