Imke van Kerkhof met Vlek
Imke van Kerkhof met Vlek Foto: Digishot
sport

VAP indoor dressuur- en vaardigheidswedstrijd

6 feb., 19:30 Sport

BERGHAREN - Zondag 5 februari organiseerde menvereniging Vrienden van het Aangespannen paard Maas & Waal hun laatste indoor dressuur- en vaardigheidswedstrijd van dit seizoen in de Rijhal in Bergharen.

Er was wederom een goed gevuld deelnemersveld daar het een selectiewedstrijd van mendistrict Oost betrof. Onze eigen leden hebben weer goed gereden; B-dressuur enkelspan paard klasse B behaalde Joost van Soest zelfs 2x een 1e plaats met zijn paard Forever Special. Laura Kramp enkelspan paard klasse L met haar paard Zenique vd Keppelsestaart 1e proef een 2e plaats, 2e proef een 1e plaats.                                                                                                                                                        

In de vaardigheid klasse L. enkelspan paard, hebben onze koetsiers ook een goede prestatie neergezet: 1e parcours; 1e plaats met een foutloze rit voor Imke van Kerkhof met Vlek. 3e plaats voor Joost van Soest met Forever Special. 2e parcours; 1e plaats met een supersnelle rit, snelste tijd van de dag, voor Imke van Kerkhof met de 23-jarige Vlek. 2e plaats voor Joost van Soest met Forever Special.

Sinds de coronatijd houden we bij VAP Maas en Waal geen officiële prijsuitreiking meer maar is er voor elke deelnemer een fles appelsap en een zak met heerlijke appels. De wedstrijd secretaresse had speciaal deze laatste indoorwedstrijd voor elke deelnemer een sleutelhanger met de naam van ieders paard erop gemaakt.

Digitale krant