Wedstrijden SV NAS

SCHAIJK - Zaterdag speelden de Beuningse pupillen F van SV NAS in Schaijk tegen DAW.

Het was een spannende wedstrijd, zeker in de eerste helft. Er werd om en om door beide teams gescoord. NAS ging met een kleine voorsprong de rust in 6-8. Na de rust scoorde DAW 7-8 maar Nas liep langzaam uit naar een verdiende overwinning 9-13. De doelpunten werden gescoord door Jinthe, Jara, Silvie, Zowi, Frederike, Naomi en Kyara.

Aspiranten C
De aspiranten C speelden ook in Schaijk tegen DAW. De meiden deden hun best ze coachten elkaar goed. Ze verdedigden goed en liepen ook goed vrij, zodat Madelynn, Mirre en Mara konden scoren. Eindstand 1-7.