JO17-1
JO17-1 Foto: Leones

SV Leones JO17-1 naar Germany Cup

19 nov, 09:25 Sport

BENEDEN-LEEUWEN - De voetballers van SV Leones JO17-1 hebben hun zinnen gezet op deelname aan de Germany Cup, in april 2023. Het is nu zaak om genoeg geld bijeen te brengen om de reis te bekostigen.

‘Wat is er nu leuker dan om met je voetbalteam aan een buitenlands toernooi mee te doen?’ Dit idee werd door de trainers van de JO17-1 in de groep gegooid en door de jongens zeer enthousiast ontvangen. Vervolgens werden allerlei bestemmingen geopperd, maar uiteindelijk was Duitsland de meest praktische keuze. 

Om de droom van de spelers waar te kunnen maken, moet er wel het een en ander geregeld worden. De grootste uitdaging is om genoeg geld bijeen te brengen om deelname aan het toernooi mogelijk te maken. De jongens dienen weliswaar hun eigen bijdrage te betalen, maar zijn als team verantwoordelijk om geld bij elkaar te brengen om de reis te kunnen bekostigen. Denk aan het opzetten van ludieke acties, het helpen bij evenementen en het zoeken van sponsoren. Daarbij is alle hulp welkom.

Wilt u een bijdrage leveren aan dit team? Neem dan vrijblijvend contact op met Ardian Heesakker via aheesakker@hotmail.com. Wellicht kan het team in ruil voor een financiële bijdrage een tegenprestatie doen. 

Digitale krant