Afbeelding
sport

Wedstrijden NAS

Sport

BEUNINGEN - Zaterdag speelden de c1 thuis tegen SVO. De aspiranten C miste twee basisspeelsters maar gelukkig konden Mirre en Mara meedoen. SVO scoorde als 1e. Daarna scoorde Jacky. SVO scoorde nog 1x. Daarna scoorde Tess. Uiteindelijk scoorde SVO 3x. Nas had meerdere kansen die er helaas niet in wilde. 2-3.

Zaterdag moest Nas pupillen D, thuis tegen Odio. Vrij snel wist Odio op een 0-1 voorsprong te komen. Nas had het lastig. Maar ze deden erg hun best, en daardoor kon Nienke er één score. Daarna scoorde Odio er weer 2. Maar Eva wist ook twee mooie doelpunten te maken. Maar Nas ging de rust in met een 3-4 achterstand.
De tweede helft bleef het lang 3-4. Maar Odio was sterker en scoorde er nog 2. De eindstand was dan ook 3-6. Overige uitslagen: NAS B1 – Odio 0-1