Afbeelding
Foto: Adri Klaassen

Senioren Fithockey MHC Beuningen viert vandaag jubileum

Sport

BEUNINGEN - Donderdag 2 juni staat er een jubileumwedstrijd gepland voor de Senioren Fithockey van MHC Beuningen in verband met het koperen jubileum.

In 2009 werd met het fithockey in Beuningen gestart door Ton van den Brand. Het jubileum stond eigenlijk gepland in november 2021, maar werd vanwege corona uitgesteld. 

Inmiddels zijn er zo’n dertig leden. De leden komen op maandag en donderdag samen om lekker. Om 10.00 uur begint men met een goede en verantwoorde warming-up. Aansluitend wordt een onderlinge wedstrijd gespeeld. En na afloop wordt afgesloten met een gezellig koffiemomentje.
Door veilige materialen te gebruiken in plaats van de gebruikelijke hockeyattributen is deze vorm van hockey zeer geschikt voor senioren met of zonder hockey-ervaring.

Jubileumwedstrijd
Donderdag 2 juni zal er een jubileumwedstrijd worden gespeeld tegen Ares uit Apeldoorn. De gasten worden rond 10.30 uur ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. De eerste wedstrijd begint om 11.15 uur. Na een korte pauze begint de tweede wedstrijd. Er wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Belangstellenden zijn van harte welkom te komen kijken. Adres: Ooigraaf 1 in Beuningen.