Verkiezingsbord in Beuningen.
Verkiezingsbord in Beuningen. Foto: Frans Peperzak

Verkiezingsdebat voor Senioren

Algemeen

BEUNINGEN - De seniorenverenigingen uit Ewijk, Weurt, Winssen en Beuningen houden op donderdag 24 februari het Verkiezingsdebat voor Senioren. Dit doen zij in nauwe samenwerking met Stichting Perspectief. 

Onder leiding van oud-hoofdredacteur van De Gelderlander Peter Jansen gaan de lijsttrekkers van de zeven Beuningse partijen met elkaar in gesprek over diverse onderwerpen. Hamvraag tijdens het debat is: wordt Beuningen een seniorvriendelijke gemeente? De lijsttrekkers van Beuningen Nu & Morgen, CDA, D66, GroenLinks, PvdA, SP en VVD laten deze avond weten hoe zij tegen de groeiende groep senioren aankijken én wat zij in hun verkiezingsprogramma’s over het seniorenbeleid hebben opgenomen. Het is mogelijk om tijdens het debat vragen te stellen aan de Beuningse politici. 

Debat bijwonen
Het Verkiezingsdebat voor Senioren vindt plaats in Theater de Molen en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Er zijn 85 plaatsen beschikbaar. Een corona-toegangsbewijs is verplicht. Reserveren van kaarten is mogelijk via www.theaterdemolen.nl (debatavond senioren) of telefonisch via 024-67 74 160 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur).