Afbeelding
Foto: Martijn van Os

Volleybalvereniging SIOK Boven-Leeuwen dankt DSZ en heeft plek voor nieuwe jeugdleden

Sport

BOVEN-LEEUWEN - Joepie, wat was het fijn om na de Lock Down weer te mogen starten met volleyballen bij SIOK in Boven-Leeuwen. Inmiddels is er al weer 4 keer door de jongste jeugd 8-12 jaar op de woensdagmiddag en 1 keer door de oudste jeugd 12-18 jaar op de donderdagavond getraind.

En dat was heerlijk in de buitenlucht! Dit alles was mogelijk omdat DSZ hun terrein spontaan beschikbaar stelde, waarvoor wij hen enorm dankbaar zijn.

Wij zijn ook super trots op onze jeugdtrainers die niet konden wachten om weer te mogen beginnen. Door hun enthousiasme zijn er zelfs in de corona tijd nog nieuwe leden bijgekomen! Na de zomervakantie hopen we weer in D'n Dulper te kunnen trainen en dat de wedstrijden en toernooitjes weer beginnen.

Heb jij bal- gevoel en zou je het leuk vinden om in een team te spelen, kom dan gratis 3 keer proef trainen. Dat geldt voor iedereen tussen 8- en 12 jaar, maar vooral de jongens groep van 10-12 jaar kan versterking gebruiken.

Ben je tussen 12-14 jaar of tussen 16-18 jaar en heb je al wedstrijd ervaring bij de NeVoBo, kom dan eens proberen of het klikt met een van de meidenteams. Omdat we nog met het corona protocol werken moet je je wel even van te voren aanmelden.

Dat kan bij Tiny de Haas, 0487-593101 mail: tintonnie@gmail.com.

Afbeelding
Afbeelding