Logo demaasenwaler.nl
Tennisvereniging De Winsetters, Winssen
Tennisvereniging De Winsetters, Winssen (Foto: Diana de Leur)

Tennissend de zomer door

  Sport

MAAS EN WAAL - Sportievelingen en tennisliefhebbers kunnen de komende maanden bij verschillende tennisverenigingen weer gebruik maken van een zomerlidmaatschap. De coronamaatregelen zijn inmiddels dusdanig versoepeld dat er zelfs gedubbeld mag worden, mits de 1,5 meter gehandhaafd wordt.

Zomertennis is een mooie manier om tijdens de zomermaanden in beweging te blijven, en is met name bedoeld voor sporters die gedurende het gehele jaar een andere sport beoefenen, maar rond juli en augustus een zomerstop hebben. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om kennis te maken met de tennissport.

Per vereniging verschillen de prijzen en voorwaarden. Allen hanteren de voorgeschreven corona richtlijnen, waarbij de kantine en het terras (vooralsnog) gesloten zijn en toiletten alleen gebruikt kunnen worden bij hoge nood. Rackets en tennisballen dient men zelf mee te brengen.

Beuningen

TC de Linden in Beuningen biedt de mogelijkheid om vanaf 1 juni tot 1 september 2020 voor een vast bedrag onbeperkt te tennissen of te 'padellen' (een mix van tennis en squash, red.). De kosten bedragen 15 euro voor jeugd tot 18 jaar, en 37 euro voor volwassenen. Aanmelden kan middels het inschrijfformulier op www.tcdelinden.nl. Neem voor meer informatie contact op met André Kanselaar, via tel. 06-29 20 75 48.

Horssen

Bij LTC Horssen kan voor 25 euro een zomerlidmaatschap worden afgesloten. Hiermee kan in juni, juli en augustus onbeperkt getennist worden op het tennispark aan de Bredestraat. Aanmelden kan via ltc-horssen.nl, zie het kopje 'lid worden' boven aan de site.

Druten

LTC de Gelenberg biedt sportliefhebbers de gelegenheid om in juni, juli en augustus voor 40 euro te sporten. Er kan onbeperkt getennist worden, met uitzondering van evenementendagen. Aanmelden kan via ledenadministratie@degelegenberg.nl..

Winssen

Bij de Winsetters kan van 1 juni tot 1 september onbeperkt getennist worden voor een bedrag van 30 euro. Aanmelden voor het zomerlidmaatschap kan via www.winsetters.nl.

Heerewaarden

TV Heerewaarden daagt sportievelingen uit om binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge Eindtoernooi. De voorbereiding bestaat uit drie maanden vrij tennissen voor een bedrag van 55 euro. Tennisles is in overleg mogelijk. Aanmelden via www.tvheerewaarden.club.

Meer berichten