Logo demaasenwaler.nl
Jeugdteam SIOK
Jeugdteam SIOK (Foto: Exner)

SIOK hervat trainingen op velden DSZ

  Sport

BOVEN-LEEUWEN - Nu de corona-maatregelen versoepeld zijn, zijn de trainingen bij volleybalvereniging SIOK weer gestart voor zowel de mini’s, uitkomend in de CMV competitie, als voor de junioren. Dankzij een goede samenwerking met voetbalvereniging DSZ kan er getraind worden op de voetbalvelden aan de Trambaan in Boven-Leeuwen.

Ondanks dat de competities ook bij het volleyballen niet uitgespeeld konden worden, werden er door de diverse teams mooie resultaten behaald.

Promotie MA1

De meiden van SIOK MA1 waren aan het eind van vorig seizoen gepromoveerd naar de eerste klasse. Dit betekende natuurlijk dat de tegenstanders sterker werden, wat de nodige aanpassingen vroeg van de speelsters en in de tactiek. Dat dit gelukt is mag wel blijken uit de prima vierde plaats waarop het team geëindigd is.

Meiden C1 eindigt bovenaan

De meiden C1 behaalde eveneens een mooi resultaat. Op het moment dat de competitie stilgelegd werd, waren zes van de tien wedstrijden gespeeld en stond het team vier punten voor op de nummer twee. Met de winst uit een eerder gespeeld onderling duel een uitstekende positie om op de eerste plek te eindigen. Van de club mogen zij zich dan ook kampioen noemen.

Meer berichten