Afbeelding
Foto: Touché

Jongste mini's van Touché spelen hun eerste toernooi

Sport

MILLINGEN a/d RIJN/DREUMEL - Op zondag 7 oktober mochten de teams niveau 2 en 3 het seizoen aftrappen bij Switch in Millingen a/d Rijn.

Voor sommige kinderen en ouders was dit het eerste toernooi, waarbij het dan fijn is als de ouders willen helpen met begeleiden van de teams. Voor team niveau 2 was dit het allereerste toernooi voor Isa, Novi, Isa en Nienke. Samen met Saar wisten zij gelijk 2 wedstrijden te winnen en 1 gelijk te spelen, waardoor zij een mooie eerste plaats in hun poule binnen wisten te slepen.

Voor teams 3-1 en 3-2 was dit toernooi het eerste toernooi in niveau 3. Tijdens de wedstrijden was goed te merken dat dit niveau toch echt wel weer een beetje moeilijker is. Toch gingen Femke, Ramona, Twan en Mirna voor team 3-1 en Martijn, Jaysen, Sam en Luuk voor 3-2 vol enthousiasme van start. Met 1 wedstrijd gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren eindige team 3-1 op de derde plaats in hun poule. Helaas was het wedstrijdschema voor team 3-2 niet zo gunstig, met iedere keer 2 wedstrijden rust tussen hun eigen wedstrijden. Mede hierdoor werd 1 wedstrijd gelijk gespeeld en 2 wedstrijden verloren. Dit heeft geresulteerd in de laatste plaats in hun poule.

Tijdens de thuiswedstrijden donderdag was er ook aandacht voor de scheidsrechters. Op deze manier bedanken we alle scheidsrechters die er voor zorgen dat alle wedstrijden goed verlopen.

De twee jeugd teams speelden zaterdag een prima wedstrijden, beide wonnen met 4-0.