Gelijkspel voor meiden C2 HCD

WIJCHEN - Dat het een zware en spannende wedstrijd ging worden voor de meiden C2 van HCD was van te voren al bekend.

Wijchen was een sterke tegenstander waarvan Druten zeker niet moest verliezen als ze bovenaan in de competitie wilden blijven meedoen. Na volle inzet van de meiden is het de thuisploeg die in de tweede helft op voorsprong komt. Met deze 1-0 achterstand kwam het einde van de wedstrijd al snel in zicht. Het lukte HCD zeer knap om in de laatste minuut van de wedstrijd de score alsnog gelijk te trekken. Eindstand: 1-1. Gelijkspel was niet voldoende om direct op de eerste plaats in de voorcompetitie te komen, maar ze maken zeker nog kans. Met nog twee wedstrijden te gaan, moeten de meiden nog flink knokken voor deze plek. Aanstaande zaterdag speelt MC2 om 12.30 uur thuis tegen Bemmel. Ook deze wedstrijd zullen ze moeten winnen, daarom is extra aanmoediging vanaf de kant zeker welkom.