Winkelstraat Beneden-Leeuwen.
Winkelstraat Beneden-Leeuwen. Foto: Bas Driessen Photography

Ondernemers Beneden-Leeuwen starten nieuwe campagnes

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Sinds de eerste corona besmetting in Nederland werd vastgesteld is ons land in een enorme crisis terechtgekomen. Niemand was hierop voorbereid. Ingrijpende maatregelen werden genomen. Voor veel ondernemers brak er een onzekere tijd aan. Sommigen moesten hun deuren noodgedwongen sluiten terwijl anderen al hun creativiteit en ondernemerszin aan moeten spreken om toch nog enkele klanten te kunnen verwelkomen.

‘Goed je te zien,
fijn dat je ons helpt!’

“Logisch”, zegt voorzitter Rob Ansen, dat het bestuur van Verrassend Leeuwen besloot om juist in deze lastige tijd met extra campagnes te komen. Met; ‘Goed je te zien, fijn dat je ons helpt!’ willen wij onze waardering uitspreken naar de consument die er ook nu voor kiest om lokaal te shoppen. Met ‘Ik BENeden-Leeuwen’ laten we graag de mensen achter alle bedrijven zien. Wij zijn zeer verheugd dat direct al ruim tweederde van de ondernemers meedoet. Saamhorigheid die zo belangrijk is voor de toekomst van ons winkelgebied”.
Ook Wethouder Bos van de gemeente West Maas en Waal steunt de actie: “Het is belangrijk om onze lokale ondernemers te steunen met deze mooie campagne. Zij sponsoren onze evenementen, bieden werkgelegenheid en zijn een belangrijke voorziening. Ik wens de ondernemers heel veel succes met deze campagne en tegen alle inwoners van onze gemeente wil ik zeggen: Koop lokaal en steun onze ondernemers!

Ik BENeden-Leeuwen

Esther Thomassen (bakkerij Thomassen), legt uit wat het verhaal is achter deze campagne. “Als Lauwse ondernemers willen wij onze dank uitspreken voor het juist nu bezoeken en dus helpen van de lokale winkeliers. Iedere aankoop is er één. Niet alleen blijft het geld in de gemeente maar het versterkt ook ons moreel. Een geweldige blijk van saamhorigheid dat ons kippenvel en respect bezorgt voor het vertrouwen in onze producten en diensten. Dit is ook onze boodschap in de grote advertentie welke door Verrassend Leeuwen in deze Maas en Waler is geplaatst. En, dit is slechts het begin. In de komende weken gaan wij het gezicht achter alle ondernemers laten zien in de campagne ‘Ik BENeden-Leeuwen’. Wordt vervolgd…

Door Willem van Veenendaal