Logo demaasenwaler.nl
Foto: Reinier Jansen

Avondwandel4daagse ULTO

EWIJK/WINSSEN - Van 14 tot en met 17 mei organiseert de Koninklijke Fanfare ULTO Winssen-Ewijk de jaarlijkse avondwandelvierdaagse. Dit jaar voor de veertigste keer. uiteraard zorgt het jeugdorkest - de slagwerkgroep en het orkest van de Koninklijke Fanfare voor de muzikale omlijsting.

De afstanden zijn 5, 10 en 15 kilometer en gaan door de fraai gelegen buitengebieden van Winssen en Ewijk. Startkaarten zijn te koop op maandag 13 mei van 15.15 tot 16.30 in het MFA ('t Hart) in Ewijk of in de Paulus in Winssen. De kosten bedragen 5 euro. De kaarten zijn ook te koop bij De Stofwolk, Julianastraat 30, Ewijk.

Bij aanvang van de vierdaagse op dinsdag 14 mei vanaf 17:15 uur, kosten de startkaarten € 6,00 en zijn dan te koop in het U.L.T.O. Muziekcentrum.

De starttijd voor alle deelnemers is van dinsdag tot en met vrijdag 18.00 uur, locatie: het U.L.T.O. Muziekcentrum aan de Not. Steph. Roesstraat 3 in Winssen.

Op vrijdagavond worden alle lopers feestelijk onthaald door Kon. Fanfare ULTO, bij goed weer buiten op het terrein en bij minder goed weer binnen in het Muziekcentrum van U.L.T.O. waar ook de medailles zullen worden uitgedeeld.

Meer berichten